JÖVŐKÉP, KÜLDETÉS, CÉL

Elkötelezettek vagyunk a jogi és etikai üzleti magatartás legmagasabb szintű normái iránt. 

A Sand Hill Energy teljes mértékben megfelel a vonatkozó európai és amerikai irányelveknek, valamint a magyar és román törvényeknek és rendeleteknek, továbbá a helyi előírásoknak. 

A jogszabályok betartása, az etika és az átláthatóság alapvető értékeink és üzleti sikerünk alapja.

Olyan partnereket keresünk, akik megfelelnek magas szintű elvárásainkak.

Beszállítóinktól, alvállalkozóinktól és minden üzleti partnerünktől elvárjuk, hogy a legmagasabb iparági és jogi normákkal összhangban működjenek.

Hiszünk abban, hogy a piac előnyei az egész közösséget megilletik.

A Sand Hillnél úgy gondoljuk, hogy a sikeres vállalkozás alapja a méltányosság, és a közösség számára növekedési, foglalkoztatási, partnerségi és adókedvezményekkel járó lehetőségeket biztosítunk.

A Sand Hill Energy tiszteletben tartja és védi a működési területén lévő helyi közösségeket.

Az emberek és a közösségek iránti tiszteletünk jeleként minimalizáljuk a környezeti, társadalmi és történelmi hatásunkat.

A Sand Hill Energy arra törekszik, hogy tisztességes partnere legyen a helyi közösség képviselőinek

A regionális, helyi és önkormányzati hatóságokkal és azok képviselőivel való együttműködés és a mindennapi együttélés elősegítése érdekében partneri viszonyra törekszünk. A partnerség alapja az értékek és érdekek közötti különbségek felismerése, elfogadása és áthidalása. Az együttműködés értéket teremt a helyi közösségek számára, erősíti a kohéziót a régión belül és kívül, és hozzájárul a helyi és regionális fejlődéshez.